fbpx

Techniek X-perience

Techniek X-perience

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Zoek je een omgeving waarbij je kunt groeien en die bij jou past? Ben je nauwkeurig en werk je graag in een wisselende werkomgeving? Ben je oplossingsgericht en houd je van resultaat? Dan is deze plek mogelijk voor jou beschikbaar.

Stapsgewijs (vrijblijvend) kennis maken met de techniek!
Ondanks alle gebeurtenissen op de arbeidsmarkt zijn er nog steeds kansen binnen de techniek. Met de juiste basiscompetenties zijn er ook voor jou mogelijkheden in deze branches…maar welke? De Techniek X-perience laat je stapsgewijs keuzes maken. Jij bepaalt wat bij jou past.

Stap 1 (8 oktober) • Het VISTA college neemt je graag mee in de werelden van de procestechniek, onderhoud, installatie en de metaal zodat je een gevoel kunt krijgen of dit die plek kan zijn.

Stap 2 (andere dag) • Vervolgens staan er verschillende bedrijven klaar om jou een kijkje te gunnen en mee te maken hoe het er in de branche aan toe gaat en welke verschillende mogelijkheden deze branche biedt.

Stap 3 (andere dag) • Heb je de klik gevonden? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden die er zijn en adviseren je welke stappen je zou kunnen nemen..

Waar & wanneer?
Op 8 oktober 2020 van 14:00 uur tot 15:00 uur
Gebouw Vixia, Millenerweg 2
6136 KW Sittard
Je kunt door de poort/slagboom links de parkeerplaats op. Dan melden bij receptie a.u.b.

Iedereen is welkom
Met deze samenwerking tussen UWV, de gemeenten, VISTA college, brancheorganisaties en werkgevers willen we iedereen de mogelijkheid geven om kennis te maken met de techniek. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, welke uitkering je wel of niet hebt of dat je nog nooit in een technische richting hebt gewerkt. Grijp je kans, ervaar de X-perience!

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en daarom kunnen wij een maximum aantal personen ontvangen in de ruimte. Het kan zijn dat je naar een andere datum wordt gepland. Wij zullen dan contact met je opnemen.
Houd gepaste afstand van elkaar, desinfecteer je handen bij binnenkomst en volg de aanwijzingen van de medewerkers. Mocht je verkoudheidsklachten hebben, blijf dan thuis en meld het bij ons. Wij kunnen je een andere datum inplannen.

Schrijf je nu in

* verplichte velden
Je contactpersoon
Noah Hazen
Noah Hazen
Telefoon: 06 40 58 91 71
Organisatie: Leo Loopbaan

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.