fbpx

Techniek X-perience

christopher-burns-360244-unsplash

Deel deze experience:

Maak kennis met de technieksector tijdens de Techniek X-perience.
Tijdens deze experience kun je kennis maken met 12 kansberoepen, wie weet zit jouw droombaan er wel bij!

Doordat de techniek X-perience een samenwerking is van verschillende organisaties zijn er ook veel mogelijkheden voor ontwikkeling en begeleiding om een mooie stap in de techniek mogelijk te maken.

Wanneer:           donderdag 2o oktober om 14:00
Locatie:               nader te bepalen

De Techniek X-perience wordt geheel gratis aangeboden, maar aanmelden is verplicht!
Meld je onderaan deze pagina aan.

Deze Techniek X-perience vindt iedere derde donderdag van de maand plaats.

 

Schrijf je nu in

Over de Techniek X-perience

In de technieksector zijn er veel banen beschikbaar, daarom noemen we deze sector kansrijk. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en er zijn doorgroeimogelijkheden. Maar het belangrijkste van alles is dat er veel banen nog niet ingevuld zijn, daar zijn genoeg kansen!

Deze Techniek X-perience is daarom een maandelijks terugkerende activiteit. Dus ben jij voor deze editie verhinderd? Dan kun je het volgende maand weer proberen. Iedere derde donderdag van de maand vindt deze experience plaats.

Tijdens deze experience maak je op een laagdrempelige manier kennis met het werk binnen de technische sector. Op deze dag maak je kennis met ongeveer 12 kansberoepen. Hieronder zie je ook een aantal video’s over verschillende sectoren zoals metaal en installatietechniek waar de kansberoepen zich bevinden.

‘Wat ga ik verdienen? Wat houdt het werk in? Waar kan ik werken? Wat betekent dit voor mijn privé situatie?’
Bovenstaande vragen komen aanbod tijdens deze interactieve bijeenkomst. Door de samenwerking met meerdere organisaties zijn er ook veel mogelijkheden voor ontwikkeling en begeleiding, zodat je een mooie stap richting de techniek kan maken.

De Techniek X-perience wordt georganiseerd door Leo Loopbaan, UWV, gemeenten, VISTA College, brancheorganisaties en werkgevers.

 

 

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.