fbpx

Experience omschrijving:

TechniekXperience UWV

Datum bekend: 14 november 2020
Regio: Zuid-Limburg
Bedrijf: ROC Leeuwenborgh/Vista college
Branche: Techniek
Plaats: Maastricht
Adres: Sibemaweg 20

Zoek je een baan waarbij je kunt groeien en die bij jou past? Ben je nauwkeurig en werk je graag in een wisselende werkomgeving? Ben je oplossingsgericht en houd je van resultaat? Dan is deze plek voor jou beschikbaar.

Stapsgewijs (vrijblijvend) kennis maken met de techniek!
Op het moment stijgen de opleiding- en baankansen binnen de techniek. Het salaris en de secundaire voorwaarden zijn aan het aantrekken. Met de juiste basiscompetenties ligt er een scala aan mogelijkheden in deze branches. Ook voor jou is er een passende plek binnen de techniek…maar welke? De techniek X-perience laat je stapsgewijs keuzes maken. Jij bepaalt wat bij jou past.

Stap 1 (14 November) • Het Vista college neemt je graag mee in de werelden van de procestechniek, onderhoud, installatie en de metaal zodat je een gevoel kunt krijgen of dit die plek kan zijn.

Stap 2 (andere dag) • Vervolgens staan er verschillende bedrijven klaar om jou een kijkje te gunnen en mee te maken hoe het er in de branche aan toe gaat en welke verschillende mogelijkheden deze branche biedt.

Stap 3 (andere dag) • Heb je de klik gevonden? Dan krijg je een ruime keuze in mogelijkheden om tot de gekozen branche toe te treden. Dit kan met of zonder training of opleiding zijn, parttime of fulltime en op verschillende niveaus. Wij begeleiden je graag.

Waar & wanneer?
Op 14 November 2019 van 13:00 uur tot 14:00 uur
ROC Leeuwenborgh/Vista college
Sibemaweg 20, 6224 JX Maastricht
(Melden bij balie a.u.b.)

Iedereen is welkom
Met deze samenwerking tussen UWV, de gemeenten, Vista college, brancheorganisaties en werkgevers willen we iedereen de mogelijkheid geven om kennis te maken met de techniek. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, welke uitkering je wel of niet hebt of dat je nog nooit in een technische richting hebt gewerkt. Grijp je kans, ervaar de X-perience!

Schrijf je hier in voor deze Experience:

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.