fbpx

Mathijs ziet toekomst in Limburg

Mathijs Joosten (28) komt uit een echt horeca gezin. Nadat hij was afgestudeerd aan de hotelschool deed een unieke kans zich voor. Hij begon op 19-jarige leeftijd zijn eigen eetcafé.

Samen met zijn team heeft Mathijs, met pieken en dalen, een succesvolle onderneming kunnen opbouwen. “Ondernemen moet vanuit jezelf komen. Maar succesvol ondernemen doe je samen. Je moet goed voor je mensen zorgen. Zij maken of een zaak goed loopt ja of nee. Dat doe je niet alleen!”
Meer over ondernemen in de horeca zie je in de video van Limburg heeft je nodig.

Stappen zetten

Wil jij ook stappen zetten in je loopbaan? Of heb je het gevoel dat je jouw passie nog niet gevonden hebt? Onze loopbaancoaches helpen je graag bij jouw zoektocht. Plan een gratis loopbaangesprek met een van onze loopbaancoaches en zet de volgende stap in jouw loopbaan! 

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

Log hier in en doe meteen de cv check!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.