fbpx

Dominique (37): “Ik kijk terug op een waardevol loopbaangesprek”

Dominique (37) kijkt terug op een mooi en waardevol gesprek met haar loopbaancoach. “Hij heeft me laten inzien dat er voor mij wel degelijk mogelijkheden zijn. Het gaat niet alleen om een diploma. De levenservaring en vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, tellen ook mee op je CV en zijn minstens zo belangrijk.”

Voor Dominique Hartman (37) uit Roermond gloort er nieuw perspectief dankzij de bemiddeling van het Servicepunt Leren en Werken. Na een verblijf van 7 jaar in Brazilië, waar zij een Bed & Breakfast runde en rondleidingen gaf, keerde zij 1,5 jaar geleden met haar dochter terug naar Nederland. Als alleenstaande moeder zonder diploma’s lukt het de Roermondse tot dusver niet om een baan te vinden die bij haar past en die met het moederschap is te combineren. Dominique werkt 2 ochtenden bij een kinderopvang en is daarnaast aangewezen op een uitkering.

De klantmanager van de afdeling Sociale Zaken in Roermond bracht haar afgelopen voorjaar via Leren en Werken in contact met het Gilde Loopbaancentrum. Dominique kijkt terug op een mooi en waardevol gesprek met haar loopbaancoach. “Hij heeft me laten inzien dat er voor mij wel degelijk mogelijkheden zijn. Het gaat niet alleen om een diploma. De levenservaring en vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, tellen ook mee op je CV en zijn minstens zo belangrijk. Op advies van het Gilde Loopbaancentrum heb ik inmiddels een competentietest gedaan bij het UWV. Ik weet wat ik wil en kan en ben actief aan het solliciteren.”

Het volledige interview met Dominique staat in het GO-zine van december 2018. (linken: https://www.gildeopleidingen.nl/praktisch/go-zine/)

 

Deze testimonial is afkomstig van het Gilde Loopbaancentrum, partner van Leo. (linken: http://www.gildeloopbaancentrum.nl/dominique-kijkt-terug-op-een-waardevol-loopbaangesprek/)

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

Log hier in en doe meteen de cv check!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.