fbpx

Joep, zorgcoördinator Tzorg: “Ze hadden duidelijk de koffie geroken!”

Joep, Zorgcoördinator bij Tzorg, vroeg een Koffiebreak aan voor zijn collega's. “Ze hebben op een luchtige manier kennis gemaakt met de mogelijkheden van loopbaanontwikkeling.”

“We hadden van te voren onze collega’s uitgenodigd voor de Koffiebreak bij ons op kantoor. Op de dag zelf kwamen er ruim 30 man achter elkaar door binnen druppelen, ze hadden duidelijk de koffie geroken! Daar kon dan ook niemand omheen omdat de barista met de piaggo (koffiemobiel) midden in onze ontvangsthal stond, dat was exact de bedoeling.

Joop Brusselers, loopbaanadviseur, deed een kort welkomstwoordje over wat men kon verwachten van deze middag. Aangezien er zovelen tegelijk aanwezig waren heeft Joop de groep begeleid door ze eerst aan de slag te laten gaan in duo’s. De gespreksstarters op de koffiebekers waren ideaal om de loopbaangesprekjes op gang te helpen.

Ondertussen voerde Joop een-op-een-gesprekken en werden er naar behoefte ook vervolgafspraken gemaakt. De collega’s hebben het erg gewaardeerd en op een luchtige manier kennis gemaakt met de mogelijkheden van loopbaanontwikkeling. Dat was onze insteek.”

Deze testimonial is afkomstig van het Gilde Loopbaancentrum, partner van Leo. 

Je hoeft dus niet te wachten tot het functioneringsgesprek, de BILA of beoordeling. Ga gewoon eens samen zitten met een kop koffie tijdens de Koffiebreak. 
Vraag nu kosteloos de Koffiebreak aan voor jouw bedrijf. 

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

Log hier in en doe meteen de cv check!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.