fbpx

Leony: “Het heeft mij het inzicht gegeven eens verder te kijken dan mijn zoekgebied.”

“Ik zou iedereen aanbevelen om eens een dagdeel in een andere keuken mee te kijken. Een experience geeft een beter beeld van een organisatie, de werkzaamheden, de energie en sfeer. Zeer leerzaam en ook nog gezellig."

Leony heeft onlangs deelgenomen aan een ‘experience’ van Leo bij het bedrijf Buurtschakel. Via een workshop van het UWV kwam ze in contact met Leo Loopbaan.

“Ik ben momenteel werkzoekend, de experience heeft mij het inzicht gegeven eens verder te kijken dan mijn zoekgebied en dat het goed is om eens een dagdeel mee te lopen om goed indruk van werkzaamheden van Buurtschakel te krijgen. Nu ben ik aan het onderzoeken of ik mijn competenties, werkervaring en talent ook in andere branches in kan zetten.” 

Leony beperkt zich in haar zoektocht naar een baan niet meer tot alleen maar de zorg:
“De experience was voor mij een echte eye-opener.” 

De begeleiding van uit Leo en Buurtschakel heeft ze als positief ervaren: “Helemaal top, professioneel, hoe ik ontvangen werd en dat ik echt gewoon mee kon draaien. Zo heb ik een vergadering bijgewoond met een externe partij, heb ik echt naast een medewerker gezeten en meegekeken en mocht ik zelfs aanschuiven bij de lunch. Buurtschakel was zeer open en transparant in het delen van hun werkzaamheden. Een sociaal, betrokken en zeer enthousiast team, ik heb een zeer aangename en prettige ochtend gehad.”

Of ze de experience van Leo zou aanbevelen aan anderen?
“Ik zou het iedereen aanbevelen om eens een dagdeel in een andere keuken mee te kijken. Een experience geeft een beter beeld van een organisatie, de werkzaamheden, de energie en sfeer op de werkvloer dan een telefoongesprek. Zeer leerzaam en ook nog gezellig, ik heb zeer bevlogen en enthousiaste mensen ontmoet die het werk wat ze doen erg leuk vinden en dit graag met me wilden delen. Dat was zeer inspirerend en werkte aanstekelijk.”

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.