fbpx

Pascalle: “Het is altijd goed om je mogelijkheden te bespreken.”

"Mijn collega's en ik hebben de workshop heel positief ervaren."

Pascalle nam onlangs deel aan de workshop van loopbaancoach Joop tijdens De Koffiebreak die haar werkgever Museumplein Limburg organiseerde. Tijdens een Koffiebreak wordt er onder het genot van een kop koffie aandacht geschonken aan de loopbaan van werknemers, dit via een workshop of persoonlijke loopbaangesprekken. De beste (loopbaan)gesprekken worden immers gevoerd onder het genot van een lekkere kop koffie.

“De workshop van Joop was zeer duidelijk en werd positief gebracht. De workshop heeft mij dan ook verdieping en interesse in mijn eigen loopbaan gebracht. Ik zou De Koffiebreak zeker aanbevelen, het is altijd goed om je mogelijkheden te bespreken. Mijn collega’s  en ik hebben het zeer positief ervaren.”

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

Log hier in en doe meteen de cv check!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.