fbpx

Ralf: “Loopbaanontwikkeling begint bij zelfkennis!”

Ralf nam onlangs deel aan de workshop van loopbaancoach Joop: “Loopbaanontwikkeling begint bij zelfkennis!”

Ralf nam onlangs deel aan de workshop van loopbaancoach Joop tijdens De Koffiebreak bij de vestiging van Techsharks op de Brightlands Chemelot Campus, waar hij teamleider is. Tijdens een Koffiebreak wordt er onder het genot van een kop koffie aandacht geschonken aan de loopbaan van werknemers, dit via een workshop of persoonlijke loopbaangesprekken. De beste (loopbaan)gesprekken worden immers gevoerd onder het genot van een lekkere kop koffie.

“De Koffiebreak heeft ons bewust gemaakt van het belang om na te denken over de voortgang en toekomst van je eigen loopbaan en je eigen leven. Loopbaanontwikkeling begint met zelfkennis! De workshop van Joop was aanzet om weer bewust na te denken over het belang van dit onderwerp. We zijn erover na aan het denken hoe hier ook onze andere medewerkers bij te betrekken. Ik zou andere bedrijven daarom ook aanbevelen de Koffiebreak aan te vragen.”

Je hoeft dus niet te wachten tot het functioneringsgesprek, de BILA of beoordeling. Ga gewoon eens samen zitten met een kop koffie tijdens de Koffiebreak. 

Vraag nu kosteloos de Koffiebreak aan voor jouw bedrijf. 

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

Log hier in en doe meteen de cv check!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.