fbpx

Agressiviteit en ongewenst gedrag op de werkvloer

Datum

  • Donderdag 8 juni 2023

Vindt plaats van 9:30 tot 12:30 uur
Locatie Zuid-Limburg: C-mill, Jan Campertstraat 9, 6416 SG Heerlen


 
Volgens de NEA van 2021(nationale enquête arbeidsomstandigheden) krijgen bijna 28 % van de Nederlandse werknemers te maken met agressiviteit/ongewenst gedrag. Dit is een stijging tov de dalende trend in de jaren daarvoor. Dit leidt tot veel verzuim en verlies van arbeidspotentieel.

Omgaan met agressief/ongewenst gedrag is een essentiële vaardigheid geworden voor elke professional/mens. Inzicht krijgen wat dit gedrag met jezelf doet en hoe je hierop het beste kunt reageren is het hoofdbestanddeel van deze workshop. Hoe kan ik zelf boven de situatie blijven staan het gedrag van de ander inschatten. Zo lees je snel de situatie en kun je agressief/ongewenst gedrag om buigen of een duidelijke grens te stellen.

Dit kan voor elke organisatie leiden tot een training die op maat gemaakt wordt op dit thema. Dit kunnen we in een persoonlijk gesprek samen onderzoeken.

Schrijf je nu in

Praktische info
Soort workshop: Locatie
Organisator: Leo Loopbaan
Datum: 8 juni 2023
Duur: 3 uur

Deel deze workshop:

Je contactpersoon
Column-Ilonka-Sinkeldam-foto-Peter-Müllenberg-759x500
Ilonka Sinkeldam
Directeur
Telefoon: 06 51 66 62 57
Organisatie: Baandomein

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.