fbpx

Hoe blijf je werkgelukkig en vitaal tijdens corona?

Deze webinar is gratis.

Uit onderzoek blijkt dat ons werkgeluk van een 7.8 naar een 6.4 is gedaald tijdens de pandemie. Onzekerheid, een ander ritme van de werkdag, de combinatie met privé en vooral het gemis van het face-to-face contact met collega’s, knaagt flink aan ons gevoel van werkgeluk.

In deze webinar sta ik stil bij wat je aan dit gevoel kunt doen en binnen de mogelijkheden die er zijn toch kunt werken aan je werkgeluk en vitaliteit.

Jouw resultaat

Nieuwe inzichten, tips en inspiratie om vitaal en werkgelukkig te worden en/of te blijven in een thuiswerk situatie.

Voor wie?

Voor iedereen die door corona thuis werkt.

Voorbereiding

Er is geen voorbereiding nodig, alleen de beschikking over een laptop met internet.

Hoe gaat de workshop eruit zien?

Dit Webinar heeft een informatief karakter en bestaat voor het grootste deel uit het delen van een presentatie over werkgeluk en vitaliteit ook in relatie tot (noodgedwongen) thuis werken. Om te achterhalen welke thema’s en aandachtspunten het meest herkenbaar zijn wordt er ook een poll gehanteerd.

Inhoud

Wat is werkgeluk, hoe kun je het beïnvloeden? Wat kost energie en brengt jou energie? Hoe balanceer je jouw privé-activiteiten met thuis werken? Hoe vindt je een passend ‘ritme’ nu werk en privé minder gescheiden is?

Data

  • Donderdag 4 november 2021 – 9:30 tot 11:30 uur


Hoe gaat een digitale workshop in zijn werk?
We snappen dat een digitale workshop een nieuwe werkvorm is waar nog niet iedereen mee vertrouwd is. Daarom ontvang je na aanmelding een bijlage met instructie hoe dit werkt.

Mocht je er met de instructie desalniettemin niet in slagen, stuur dan een mail naar info@baandomein.nl. Wij helpen je dan graag verder. Voor alle mogelijke issues hebben wij een oplossing.

Schrijf je nu in

Hoe blijf je werkgelukkig en vitaal tijdens corona?
Praktische info
Soort workshop: Online
Organisator: Get Innergized
Duur: 2 uur

Deel deze workshop:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on print
Je contactpersoon
Linda Beerens
Linda Beerens
loopbaancoach
Organisatie: Leo Loopbaan

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.