fbpx

Levensfases

Keuzes ten aanzien van je loopbaan worden beïnvloed door andere keuzes in je leven. En keuzes in je leven worden beïnvloed door de ontwikkelingen die plaatsvinden in jouw leven. In die ontwikkelingen in een leven is een patroon te ontdekken, die hebben geleid tot een visie op levensfases.

Datum

– Donderdag 21 september 2023

Vindt plaats van 9:30 tot 12:30 uur
Locatie Midden-Limburg: Hillenraedtstraat, 1 Roermond

In deze workshop nemen we je mee door deze levensfases en wat dat kan betekenen voor jouw keuzes ten aanzien van je loopbaan.


Problemen zoals een burn-out, depressie, ziekte of problemen in je werk of relatie zijn vaak signalen dat je iets moet veranderen in je leven. In veel gevallen geeft stilstaan bij je levensfase je inzichten in jouw situatie. Vaak voelt deze situatie als problematisch, moeilijk en keuzes moeten maken die je nog niet eerder zo hebt ervaren.

De verschillende fases in het leven worden benaderd vanuit een alomvattende invalshoek, ofwel vanuit je lichaam en geest. Daarbij gaan we op zoek naar patronen en overeenkomende processen per levensfase. Ook wordt er ingegaan op de overgangsperiode tussen de levensfases, dit noem je ook de crisis. Hoe overleef jij zo’n crisis?

In deze workshop focussen we ons op met name de 4 levensfases die in je werkende periode van je leven belangrijk zijn. We duiken in vraagstukken zoals: Wat is in een levensfase jouw specifieke toegevoegde waarde voor een organisatie? Wat zijn je belangrijkste redenen om te werken? Waardoor word je gemotiveerd?

Schrijf je nu in

Praktische info
Soort workshop: Locatie
Organisator: Gilde Opleidingen
Datum: 21 september 2023
Duur: 3 uur

Deel deze workshop:

Je contactpersoon
Leo-Joop-Brusselers-Koffiebreak
Joop Brusselers
Loopbaancoach
Organisatie: Gilde Opleidingen

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.