fbpx

Ontdek en omschrijf je waarom!

In samenwerking met baandomein bieden we deze webinar aan.
Deze webinar is gratis.

Datum

– Vrijdag 1 december 2023

Vindt plaats van 09:30 tot 12:30 uur

Locatie
C-Mill, Heerlen
Jan Campertstraat 5, Heerlen


Herken je dit?

  • Je wordt gevraagd om je voor te stellen en je hoort je vooral zeggen wát je doet.
  • Je hebt een LinkedIn Profiel maar weet niet goed wat je er mee moet. Het lijkt meer op een CV dan dat het echt laat zien wie jij bent en waar jij voor staat.
  • Je wil eens een heel ander cv maken dan die klassieke variant.
  • Je wil nu echt wel eens weten wat je passie is, wat je drijft en waarom je ook alweer opstaat in de ochtend.
  • Je wil je sterker kunnen profileren tijdens het netwerken, sollicitaties of andere momenten waarin je jezelf mag voorstellen.

Zeg jij op een van deze vragen ja? Dan is deze workshop iets voor jou.

Waarom?  Dat staat centraal. De workshop gaat uit van het gedachtegoed van Simon Sinek (It al starts with a why) waarbij we de kern van zijn Golden Circle (Waarom) ter plekke gaan uitwerken.

Waarom?
Omdat ik er in geloof dat als jij je waarom (weer) weet en ook gaat leven en werken vanuit die drive, dit veel leuker is en vooral ook meer voldoening geeft. En wat blijkt bovendien? Het is juist het waarom dat mensen echt aantrekt om weer met jou te willen werken of diensten of producten bij je af te nemen

Hoe & wat
Na een introductie en het kiezen van jouw kernwaarden, ga je via een hele bijzondere werkvorm aan de slag en formulier jij je “Waarom” statement. Ter plekke. Je krijgt tijd, ruimte en vooral inspiratie om deze uit te werken en als je wil ook direct te publiceren.

Het gedachtegoed van Sinek is bovendien een mooie basis om de missie en visie van je team en/of organisatie of bedrijf te gaan vormgeven. Dát doen we in deze workshop niet, ik vertel er wel wat over.

Voor wie (niet)?
De workshop is voor iedereen bedoeld die zich herkent in bovenstaande vragen. En bereid is om echt in zichzelf op zoek te gaan naar de antwoorden. Je hoeft geen LinkedIn te gebruiken, het is wel een aanrader. Maar… het is zeker geen LinkedIn training. Het gaat echt om jou, je waarom, je kernwaarden en dat waar jij voor staat en gaat.

Door wie?
Deze workshop wordt gegeven door Gabriela van Gemert van de Van Gemert Groep. Gabriela werkt al jaren met het gedachtegoed van Sinek en past dit zowel binnen coaching als binnen team en strategietrajecten toe.

Schrijf je nu in

Praktische info
Soort workshop: Locatie
Organisator: Baandomein
Datum: 1 december 2023
Duur: 3 uur

Deel deze workshop:

Je contactpersoon
Column-Ilonka-Sinkeldam-foto-Peter-Müllenberg-759x500
Ilonka Sinkeldam
Directeur
Telefoon: 06 51 66 62 57
Organisatie: Baandomein

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.