fbpx

Ontdek jezelf op je bord

In samenwerking met Baandomein en Extrass Opleidingen bieden wij een webinar aan over het ontdekken van jezelf voor HR-adviseurs en mobiliteitsadviseurs. Deze workshop is gratis.

Datum

  • Donderdag 17 februari 2022

Vindt plaats van 9:30 tot 12:30 uur
Locatie Zuid-Limburg: C-mill, Jan Campertstraat 9, 6416 SG Heerlen


Tijdens onze workshop Ontdek Jezelf Op Je Bord ontdek je hoe je op een andere manier naar probleemsituaties en naar gedrag kunt kijken. We leren je om de mogelijkheden van menselijk gedrag te zien in plaats van de obstakels.

Aan de hand van het door ons ontwikkelde materiaal ‘Ontdek Jezelf Op Je Bord’ ervaar je de belangrijkste drijfveren en behoeftes die onder gedrag verborgen zitten. Vervolgens gebruiken we dit fundament om aan de slag te gaan met je eigen verandermanagement.

Het reageren op de behoefte van de ander zorgt voor verbinding. Er komt erkenning voor de ander. Vanuit de verbinding en erkenning ontstaat een klimaat dat het ontwikkelingspotentieel van de ander en van jezelf ten goede komt.

We werken met de positieve intenties van gedrag!

Het is immers niet gemakkelijk om gedrag van mensen te begrijpen. Of het nu jouw eigen gedrag is of dat van de anderen. Wat helpt is te weten dat onder ieder gedrag een positieve intentie schuilgaat. Dat wil zeggen dat iedereen (dus ook jij) met het stellen van een bepaald gedrag iets voor zichzelf probeert te bereiken of vermijden.

Gedrag kan op verschillende wijze worden benaderd. Dikwijls worden regels op gedrag gesteld. Bijvoorbeeld verkeersregels om de orde te handhaven. Dit is een goede manier om gedrag te benaderen en te sturen. Toch zijn er momenten waarop het stellen van regels op gedrag niet toereikend is.

Wat maakt deze workshop de moeite waard?

De workshop bestaat uit een interactief programma, waarbij je als deelnemer door het zelf te ervaren meer inzicht krijgen in je eigen gedrag en in andermans gedrag. Na afloop van de workshop kun je je dus beter verplaatsen in andermans gedrag en in het gedrag van jezelf. Je hebt handvatten om op een flexibelere manier je eigen gedrag in te zetten en je resultaten te vergroten.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is geschikt voor HR-adviseurs en mobiliteitsadviseurs.

Praktische informatie
Een complete beschrijving van Ontdek Jezelf Op Je Bord vind je terug op de website van Extrass opleidingen.

Schrijf je nu in

Praktische info
Soort workshop: Locatie
Organisator: Baandomein
Datum: 17 februari 2022
Duur: 3 uur

Deel deze workshop:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on print
Je contactpersoon
Ilonka Sinkeldam
Ilonka Sinkeldam
Directeur
Telefoon: 06 51 66 62 57
Organisatie: Baandomein

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.