fbpx

Personal Branding

Deze workshop is gratis

Datum

  • Dinsdag 8 maart 2022

Vindt plaats van 9:30 tot 11.30 uur
Online


 

Tijdens het solliciteren maak je meer kans als jij je positief onderscheidt van de overige sollicitanten. Zet jezelf neer als sterk merk om de ander te overtuigen dat ze echt jou moeten spreken voor de vacature of een oriëntatiegesprek. Hoe doe je dat (terwijl je dicht bij jezelf blijft) en welke middelen zet je daarvoor in? Trainer en personal branding specialist Marjolein ter Laak gaat hier tijdens dit live webinar samen met jou mee aan de slag, zodat jij het verschil kunt maken. Na dit webinar ben je in staat om jezelf sterk, onderscheidend en geloofwaardig te presenteren.

Over de trainer
Marjolein ter Laak helpt dagelijks mensen om zich op een unieke en aansprekende wijze te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Hiernaast heeft zij ervaring met het positioneren van organisatiemerken. Met een scherpe blik en creative mind zorgt zij ervoor dat jij jezelf gaat presenteren op een wijze die bij je past en die overtuigt.

Schrijf je nu in

Praktische info
Soort workshop: Online
Organisator: Marjolein ter Laak
Datum: 8 maart 2022
Duur: 2 uur

Deel deze workshop:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on print
Je contactpersoon
Ilonka Sinkeldam
Ilonka Sinkeldam
Directeur
Telefoon: 06 51 66 62 57
Organisatie: Baandomein

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.