fbpx

Pitchen als Obama

In samenwerking met Baandomein bieden wij een webinar aan over Pitchen als Obama. 
Deze webinar is gratis.

Leren spreken als een PRO is nu ook online te volgen. In anderhalf uur meegenomen worden in de verschillende technieken van (online) public speaking; stemgebruik, ademhaling, houding & lichaamstaal en mindset (om voor altijd zonder zenuwen de maximale impact te maken). Offline heeft Matchcare deze training al meer dan 700 keer gegeven, in binnen-en buitenland – uiteraard werd het tijd dat deze training óók online te volgen is (juist nu!). Het draait altijd om één ding: weet jij jezelf – tijdens presentaties, vergaderingen of tijdens een overleg – altijd optimaal in de spotlight te zetten, door jouw stem, lichaamstaal én mindset maximaal te benutten?

Data

Er zijn op dit moment geen data bekend

Hoe gaat een digitale workshop in zijn werk?
We snappen dat een digitale workshop een nieuwe werkvorm is waar nog niet iedereen mee vertrouwd is. Daarom ontvang je na aanmelding een bijlage met instructie hoe dit werkt.

Mocht je er met de instructie desalniettemin niet in slagen, stuur dan een mail naar info@baandomein.nl. Wij helpen je dan graag verder. Voor alle mogelijke issues hebben wij een oplossing.

Schrijf je nu in

Pitchen als Obama
Praktische info
Soort workshop: Online
Organisator: Baandomein
Duur: 2 uur

Deel deze workshop:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on print
Je contactpersoon
Ilonka Sinkeldam
Ilonka Sinkeldam
Directeur
Telefoon: 06 51 66 62 57
Organisatie: Baandomein

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.