fbpx

Start je eigen bedrijf

In samenwerking met het Starterscentrum Limburg organiseert Baandomein een ochtend voor medewerkers die overwegen een eigen bedrijf te beginnen.
Deze workshop is gratis.

Datum

– Dinsdag 3 oktober 2023

Vindt plaats van 13:30 tot 16:30 uur
Locatie Zuid-Limburg: C-mill, Jan Campertstraat 9, 6416 SG Heerlen


Een eigen bedrijf! Iets voor jou?
Wat betekent het om ondernemer te zijn? Waar moet je overal aan denken bij het starten? Hoe zit het met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Waarom een ondernemingsplan? Welke rechtsvorm kies je? Wat is een zzp‘er of freelancer precies? Waarom een marketingplan?  Met wat voor belastingen krijg je te maken? Wat is een investerings- en exploitatiebegroting? Wat zijn je financieringsmogelijkheden? 

Tijdens deze bijeenkomst krijg je antwoord op deze en andere vragen! Je bent zo beter voorbereid bij de start van jouw bedrijf en weet wat er van je verlangd wordt.

Schrijf je nu in

Praktische info
Soort workshop: Locatie
Organisator: Baandomein i.s.m. Starterscentrum Limburg
Datum: 3 oktober 2023
Duur: 3 uur

Deel deze workshop:

Je contactpersoon
Column-Ilonka-Sinkeldam-foto-Peter-Müllenberg-759x500
Ilonka Sinkeldam
Directeur
Telefoon: 06 51 66 62 57
Organisatie: Baandomein

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.