fbpx

Thuiswerken, wat betekent dat voor jou als leidinggevende?

Thuiswerken, wat betekent dat voor jou als leidinggevende?
Praktische info
Soort workshop: Online
Organisator: de Van Gemert Groep
Duur: 1,5u

Deel deze workshop:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Deze webinar is gratis.

Corona lukte het wel: de afgelopen maanden werkten we massaal thuis. Soms met horten en stoten, niet iedereen stond te trappelen, maar er zijn ook goede resultaten bereikt. Minder reistijd, effectiever overleg, productiever werken. Helaas zal aan dit thuiswerken voorlopig nog geen eind komen nog los van het feit dat we de positieve kanten ervan juist willen behouden.

Hoe mensen uiteindelijk omgaan met thuiswerken of het anders werken blijkt vooral af te hangen van hun drijfveren. Hen daar gericht op aansturen en in ondersteunen, is de sleutel naar effectief met elkaar (thuis)werken. 

Gabriela van Gemert van de Van Gemert Groep verzorgt een interactief webinar van 1,5 uur via TEAMS over dit onderwerp. Na afloop

  • heb je meer inzicht in en begrip voor de rol die drijfveren spelen bij mensen, teams en organisaties als het gaat om werken op afstand en het omgaan met crisis en omvangrijke veranderingen;
  • krijg je tools om mensen gerichter aan te sturen en te begeleiden op basis van drijfveren in deze periode.

Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen en het leren van elkaars ervaringen en het mogelijk leggen van nieuwe contacten.

Datum
Dinsdag 8 december
9.30 tot 11.30

Schrijf je nu in

Je contactpersoon
Joop Brusselers
Joop Brusselers
Loopbaancoach
Organisatie: Gilde Opleidingen

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.