fbpx

Videosolliciteren

In samenwerking met Baandomein bieden wij een workshop aan over videosolliciteren.
Deze workshop is gratis.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Video kan je helpen om jezelf, je kwaliteiten en je boodschap (nog) beter over te brengen. In deze tijden van corona waarin we allemaal zoveel mogelijk vanuit huis werken, is deze manier van videosolliciteren inmiddels de nieuwe standaard geworden. 

In het online webinar Videosolliciteren neemt Anne Dumont, Branding Specialist bij Randstad RiseSmart, je graag mee in hoe je deze vorm van solliciteren het beste kunt inzetten. Met de juiste informatie, handige tips en tricks presenteer ook jij je straks op onderscheidende wijze en laat je zien wie je bent.

Over de trainer
Met mijn ervaring als recruiter en journalistieke achtergrond help ik mensen om zich op een unieke en vooral eigen manier te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Vanwege mijn persoonlijke benadering, rust en interviewtechnieken vinden mensen het geloof in zichzelf en zien ze waar hun kracht ligt. Met mijn creativiteit, passie voor taal en inlevingsvermogen verras ik vervolgens door een profilering te realiseren vol herkenning en waar zij ook achterstaan.

Data

Er zijn op dit moment geen data bekend

Hoe gaat een digitale workshop in zijn werk?
We snappen dat een digitale workshop een nieuwe werkvorm is waar nog niet iedereen mee vertrouwd is. Daarom ontvang je na aanmelding een bijlage met instructie hoe dit werkt.

Mocht je er met de instructie desalniettemin niet in slagen, stuur dan een mail naar info@baandomein.nl. Wij helpen je dan graag verder. Voor alle mogelijke issues hebben wij een oplossing.

Bij deze workshop hoort een huiswerkopdracht. Je krijgt deze toegestuurd nadat je je hebt aangemeld.

Schrijf je nu in

Videosolliciteren
Praktische info
Soort workshop: Online
Organisator: Baandomein
Duur: 2u

Deel deze workshop:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on print
Je contactpersoon
Ilonka Sinkeldam
Ilonka Sinkeldam
Directeur
Telefoon: 06 51 66 62 57
Organisatie: Baandomein

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.