fbpx

Workshop 21e eeuwse vaardigheden

Wanneer: 25-09-2019
Tijd: 9.30 -12.30
Locatie: C-mill, Jan Campertstraat 9, 6416 SG Heerlen
Organisator: Baandomein

Schrijf je hier in voor deze workshop:

In de workshop 21eeuwse vaardigheden kun je de vaardigheden probleemoplossend vermogen en creatief denken verder ontwikkelen. In totaal bestaat het model van de 21e eeuwse vaardigheden uit 11 competenties.

Probleemoplossend vermogen
Bij probleemoplossend vermogen is het belangrijk dat je tot een plan kunt komen en strategieën leert kennen en hanteren die je helpen om met onbekende problemen om te gaan.

Creatief denken
Creatief denken en handelen is het vermogen om nieuwe en/of ongebruikelijke maar toepasbare ideeën voor bestaande vraagstukken te vinden. Kunnen denken buiten de gebaande paden, een ondernemende en onderzoekende houding zijn daarbij heel belangrijk. Na het volgen van deze workshop weet je wat probleemoplossend vermogen en creatief denken inhouden en kun je ze effectief toepassen.

De workshop is een  verdieping voor deelnemers aan de workshop 21e eeuwse vaardigheden, maar kan ook als losse module gevolgd worden.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en workshop met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.