fbpx

Leo Loopbaan deelt uit:

Grijp je kans op de arbeidsmarkt

December, cadeautjesmaand. Leo Loopbaan doet daar graag aan mee. Daarom deelt Leo ook in december gratis workshops, scans, adviesgesprekken en campagnes uit. Aan werkzoekenden, werknemers en werkgevers.

Verzilver jouw keuze voor een goed begin van 2023!

Speciaal voor werkgevers

Voor werknemers / werkzoekenden

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in de Koffiebreak. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in de HR-scan. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in de Loopbaan APK’s. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in de Adviesgesprek HR-aanpak. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in de Employerbranding advies. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in de LEX campagne. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in de Sollicitatie-check. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in de Mindwalk. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in de Loopbaangesprek. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in de Loopbaan-APK. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.