fbpx

Loopbaanopdrachten

Meer inzicht krijgen in je studieloopbaan? Maak dan een van de loopbaanopdrachten. Zo kun jij gerichter op zoek naar een opleiding die bij jou past. Hieronder vind je enkele opdrachten. Wil je meer loopopdrachten doen? Geen probleem, maak dan snel een ‘Mijn Leo’-account aan en doe alle loopbaanopdrachten.

Klik op het blok voor de loopbaanopdracht.

Energiegevers en energievreters

Zowel in je werk maar ook privé zijn er allerlei taken, opdrachten en activiteiten die je dagelijks uitvoert. Maar van welke krijg jij nou echt energie?

Maak de loopbaanopdracht! 
Kernkwaliteiten

Zicht krijgen op je persoonlijke kwaliteiten en hoe deze effectiever te benutten.
Kernkwaliteiten zijn eigenschappen die tot het wezen (de kern) van jou als persoon behoren; ze behoren tot jouw kern en stellen al je minder in het oog springende eigenschappen in een bepaald licht.

Maak de loopbaanopdracht! 
Belemmeringen en kansen

Je wilt in je loopbaan toewerken naar een bepaald resultaat. Bijvoorbeeld een nieuwe baan of een verandering in je huidige baan. Hierbij kun je belemmerende gedachten ervaren. Het is goed om deze belemmerende gedachten en overtuigingen in kaart te brengen en deze om te buigen naar een kans of een positieve gedachte. Kansen en positieve gedachten geven immers meer energie. Door je bewust te zijn van je belemmeringen kun je ze sneller herkennen en waar mogelijk veranderen. Dit brengt je weer dichter bij je resultaat.

Maak de loopbaanopdracht! 

Op mijn.leoloopbaan.nl vind je meerdere loopbaanopdrachten zoals:

Mijn Leo

Log hier meteen in op ‘Mijn Leo’

Nog geen account? Geen probleem! Maak er nu een gratis aan en begin meteen.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.