fbpx

Wil je meer inzicht in beroepen krijgen? Met de Leo-Experience bieden wij je kosteloos de mogelijkheid beroepen te ervaren en te ontdekken. Je gaat bijvoorbeeld een dag meelopen binnen een bedrijf. Leuk, interessant en leerzaam! Hieronder vind je het meest actuele aanbod. 

Ervaar je experience bij een bedrijf of schrijf je in voor een experience in een specifieke branche.

Ervaar je experience in een branche

ICT

Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om hardware engineer, applicatiebeheerder of  ICT-specialist te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans!

Publieke sector

Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om buschauffeur, beleidsadviseur of jeugdhulpverlener te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans!

Onderwijs

Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om docent, onderwijsassistent of roostermaker te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans!

Zorg

Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om verpleger of doktersassistent(e) te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans!

Logistiek

Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om planner, vrachtwagenchauffeur of magazijnmedewerker te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans!

Beveiliging

Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om medewerker douane, verkeersregelaar of beveiliger te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans!

Groen

Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om hovenier, kasmedewerker of medewerker groenvoorziening te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans!

Bouw/infra

Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om timmerman, stukadoor of schilder te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans!
Alle experiences zijn geladen
Er zijn geen verdere experiences om te laden

Ervaar je experience bij een bedrijf

Alle experiences zijn geladen
Er zijn geen verdere experiences om te laden

Log hier in en doe meteen de cv check!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.