fbpx

Koffiebreak

Vraag hier de Koffiebreak aan:

De Koffiebreak is er voor alle bedrijven in Limburg

De beste (loopbaan)gesprekken worden gevoerd onder het genot van een lekkere kop koffie. Daarom biedt het Leo werkgevers in Limburg* de ‘Koffiebreak’ aan. Wij zorgen voor heerlijke koffie van een echte barista én een goed gesprek met onze Loopbaanadviseur op locatie voor alle medewerkers!

Wacht niet tot het functioneringsgesprek, de BILA of beoordeling. Ga gewoon eens samen zitten met een kop koffie. Loopbaanontwikkeling klinkt soms wat formeel en zwaar maar het is vaak een kwestie van gewoonweg vooruit durven kijken en denken.

Vraag kosteloos de Koffiebreak aan voor jouw bedrijf.

*Let op: de Koffiebreak kan aangevraagd worden door bedrijven met minimaal 25 medewerkers. Minder dan 25 medewerkers? Laat toch een berichtje achter dan bespreken we de andere mogelijkheden op locatie!

DEEL DIT BERICHT

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.