fbpx

Doe de CV Check

Je hebt dé vacature van jouw droombaan gezien. Solliciteren dus! Is je cv actueel? Toegeschreven op de vacature? En hoe overtuig je de onderneming om jou uit te nodigen voor een gesprek? Wat schrijf je in je motivatiebrief? Poeh… Daarom: doe de sollicitatiecheck. Stuur je cv en sollicitatiebrief naar ons, dan krijg je binnen 5 werkdagen professionele feedback van een loopbaanadviseur. Als je wilt, kijkt hij ook je LinkedIn-profiel na. Heb je specifieke vragen? Zet die er dan bij.

Waar checken we je CV op

Maak nu een account en laat je CV gratis checken

Het aanmaken van een account is helemaal gratis. We zullen je niet spammen met dingen die je niet interessant vindt.

Meer over jezelf te weten komen?

Heb je hulp nodig bij het bepalen van jouw kernwaarden en kernkwaliteiten? Onze zelftesten kunnen jou daarbij helpen. Doe bijvoorbeeld de ‘Waardentest’ of ‘Kwaliteitentest’. Klik op de button hieronder om alle tests te zien.

Tips voor het sollicitatiegesprek

Video afspelen

Je bent door de eerste sollicitatieronde en bent uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek. Goed gedaan! Maar waar moet je rekening mee houden? Hoe bereid je je voor?

Deze vragen en meer worden beantwoord in deze kennissnack, zodat jij zonder zorgen naar je eerste sollicitatiegesprek kunt gaan!

Mathijs ziet toekomst in Limburg

“Ondernemen moet vanuit jezelf komen. Maar succesvol ondernemen doe je samen.”

Mathijs Joosten (28) komt uit een echt horeca gezin. Nadat hij was afgestudeerd aan de hotelschool deed een unieke kans zich voor. Hij begon op 19-jarige leeftijd zijn eigen eetcafé. Samen met zijn team heeft Mathijs, met pieken en dalen, een succesvolle onderneming kunnen opbouwen.

Bij Leo Loopbaan kun je voor nog veel meer terecht

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.