fbpx

Test jezelf

Wil je graag meer inzicht krijgen in je loopbaan? Probeer eens een zelftest! Dit zijn de light varianten van onze uitgebreide loopbaantesten. Samen met een van onze loopbaancoaches kun je de eerste analyse bespreken. Zo kun jij gerichter op zoek naar de volgende stap in jouw loopbaan!

Hieronder vind je alle beschikbare zelftesten.

Persoonlijkheidstype

Deze zelftest geeft je een eerste indicatie van jouw persoonlijkheidstype. De vragen zijn speciaal op je werkpersoonlijkheid gericht. Door te kijken naar hoe je functioneert en reageert in bepaalde situaties kom je erachter wat je natuurlijke voorkeuren zijn. Na het invullen van de vragen analyseren onze loopbaancoaches je keuzes en bespreken de resultaten met je.

Maak de zelftest! 
Beroepenpodium

Wil je meer weten over het soort beroep dat bij jou past? Met het beroepenpodium kun je hier de eerste stap in zetten. Je kunt aan de hand van plaatjes kiezen welke soorten werk jou aanspreken. Vervolgens krijg je voorbeelden van welke beroepen je mogelijk aanspreken. Klik snel verder!

Maak de zelftest! 
Kwaliteitentest

Waar ben jij goed in?
Het is belangrijk om te weten waar je goed in bent. Weet je wat jouw kwaliteiten zijn? Dan kun je duidelijk aangeven waarom jij een toegevoegde waarde bent binnen een bedrijf.

Maak de zelftest! 
Plezier in je werk

In het verbeterplan breng je in kaart waar je al best tevreden over bent in je werk en wat je nog zou willen verbeteren. Je doet dat aan de hand van de vijf A’s van de kwaliteit van arbeid.

Maak de zelftest! 
Werken aan balans en vitaliteit

Hoe goed zit jij in je werk? Ben je in balans, heb je voldoende energie en voel je je nog gemotiveerd? Deze vragenlijst helpt jou om te bepalen hoe tevreden jij bent over je werk. Dat doen we op basis van de ‘vier pijlers van de vitaliteit’.

Maak de zelftest! 
Waardentest

In de Waardentest kun je tien dingen benoemen die jij belangrijk vindt in je werk. Dat mag van alles zijn. Je kan het heel belangrijk vinden om geld te verdienen, contact met collega’s te hebben, mensen te helpen, uitgedaagd te worden of maatschappelijk belangrijke dingen te doen. Het kan dus van alles zijn.

Maak de zelftest! 
LoopbaanCentraalscan

Met de LoopbaanCentraalScan krijg jij inzicht in hoe jij in je werk zit. Ben je tevreden en gaat het goed? Of ben je toe aan een nieuwe stap?

Maak de zelftest! 
Wil je graag feedback ontvangen op basis van deze zelftesten? Of wil je gewoon sparren met een loopbaancoach? Neem dan via onderstaand formulier contact op:

Upload hier eventueel je bestand t.b.v. feedback:
* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.