fbpx

Brancheinfo

Beveiliging

De sector beveiliging is een groeiende sector. Het kan gaan om de beveiliging en bewaking van gebouwen, personen of evenementen. Een groot evenement is tegenwoordig niet meer denkbaar zonder beveiliging en op vliegvelden is de beveiliging ook enorm toegenomen. De regelgeving en beroepseisen binnen deze sector neemt toe, dus zijn steeds meer cursussen en opleidingen die zich op deze sector richten. Hieronder vind je een aantal beveiligingsfuncties en -beroepen. (bron: nationaleberoepengids.nl)

Beroepen in deze branche zijn o.a.:

Experiences

Wil je meer inzicht in beroepen krijgen? Met de Leo-Experience bieden wij je kosteloos de mogelijkheid beroepen te ervaren en te ontdekken. Je gaat bijvoorbeeld een dag meelopen binnen een bedrijf. Leuk, interessant en leerzaam!

Op dit moment vinden er geen fysieke Experiences plaats.

Beveiliging

  • Branche-experience ·
Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om medewerker douane, verkeersregelaar of beveiliger te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans! Leo Loopbaan biedt experiences op het gebied van beveiliging. Denk hierbij…

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.