fbpx

Over Leo

Ik ben Leo, jouw persoonlijke loopbaancoach. Ik inspireer en ondersteun je om bewust bezig te zijn met jouw eigen loopbaan.

De wereld om ons heen verandert snel en dat is niet anders voor de arbeidsmarkt. Daarom is het heel belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Daar help ik je graag mee. Jouw loopbaan is van jou en jij hebt er zelf invloed op. Ik maak je bewust van de mogelijkheden en motiveer je om zelf aan de slag te gaan. Ontdek wat bij jou past en waar jij goed in bent en blijf daarmee een waardevolle kracht op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst. Samen bouwen we een community waar jij kennis en (persoonlijke) loopbaangegevens kunt raadplegen. Een plek waar jij inzicht krijgt in jouw loopbaan. Wanneer je vragen hebt over je loopbaanontwikkeling kun je bij mij terecht. Ik sta, zowel online als op locatie, via activiteiten én via mijn netwerk, voor je klaar. Ik ben Leo; voor Loopbaan en ontwikkeling.

Voor wie

Ik sta klaar voor iedereen in de provincie Limburg die bezig is met zijn of haar loopbaan. Of je nu net gestart bent met je opleiding, werkzoekend of al geruime tijd aan het werk bent. Mijn diensten bied ik aan op een laagdrempelige manier. Onafhankelijk, toegankelijk en bereikbaar.

Je kunt bij mij terecht voor advies of hulp bij het kiezen van de juiste opleiding en ik bied ondersteuning gedurende je studie. Heb je vragen over de toekomst of weet je al wat je wilt? In beide gevallen help ik je graag.

Gedurende alle fases in je loopbaan kun je bij mij terecht. Of je nu sinds kort aan het werk bent of al lange tijd een baan hebt. Ik inspireer en ondersteun je om zelf richting te bepalen in je loopbaan.

Toe aan iets nieuws? Ik ben er voor je tijdens je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Vanuit je huidige baan of een uitkeringspositie, dat maakt voor mij niet uit. Of je nu starter bent of herintreder, arbeidsmigrant of doorstromer. Ik heb alle kennis en ondersteuning in huis om je te helpen de juiste volgende stap in je loopbaan te zetten.

Samen investeren in de toekomst

Ik inspireer werkgevers om zich in te zetten voor de ontwikkeling van hun werknemers. Zo blijven zij, nu en in de toekomst, waardevolle krachten op de arbeidsmarkt. Jouw loopbaan is van jou en jij hebt er zelf invloed op. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer om jouw ontwikkelkansen te creëren en benutten.

Koffiebreak | Speciaal voor werkgevers is er de Koffiebreak. Kijk wat u kunt doen om bij te dragen aan de ontwikkelcultuur.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.