fbpx

Zelftesten

Wil je graag meer inzicht krijgen in je studieloopbaan? Probeer eens een van de online testen, zoals de ‘TalentScan’. Zo kun jij gerichter op zoek naar een opleiding die bij jou past. Hieronder vind je alle beschikbare testen.

Klik op het blok voor de zelftest.

Persoonlijkheidstype

Deze zelftest geeft je een eerste indicatie van jouw persoonlijkheidstype. De vragen zijn speciaal op je werkpersoonlijkheid gericht. Door te kijken naar hoe je functioneert en reageert in bepaalde situaties kom je erachter wat je natuurlijke voorkeuren zijn. Na het invullen van de vragen analyseren onze loopbaancoaches je keuzes en bespreken de resultaten met je.

Maak de zelftest! 
Kwaliteitentest

Waar ben jij goed in?
Het is belangrijk om te weten waar je goed in bent. Weet je wat jouw kwaliteiten zijn? Dan kun je duidelijk aangeven waarom jij een toegevoegde waarde bent binnen een bedrijf.

Maak de zelftest! 
Beroepenpodium

Biedt inzicht in de diversiteit aan beroepen en welke jouw interesse hebben.

Maak de zelftest! 
Waardentest

In de Waardentest kun je tien dingen benoemen die jij belangrijk vindt in je werk. Dat mag van alles zijn. Je kan het heel belangrijk vinden om geld te verdienen, contact met collega’s te hebben, mensen te helpen, uitgedaagd te worden of maatschappelijk belangrijke dingen te doen. Het kan dus van alles zijn.

Maak de zelftest! 
Competentiescan

Scoor jezelf op deze competenties en je krijg inzicht in met name die competenties die je nog verder kunt ontwikkelen.

Maak de zelftest in Mijn Leo! 
Employability

De arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Daardoor worden er voortdurend nieuwe eisen aan je gesteld. Daar wil je op voorbereid zijn en dat kan alleen als je blijft investeren in je (vak)kennis en vaardigheden. Deze vragenlijst geeft je inzicht in je inzetbaarheid.

Maak de zelftest in Mijn leo! 
Wil je graag feedback ontvangen op basis van deze zelftesten? Of wil je gewoon sparren met een loopbaancoach? Neem dan via onderstaand formulier contact op:

Upload hier eventueel je bestand t.b.v. feedback:
* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.