fbpx

Jouw Kompas

In je loopbaan kom je te staan voor het maken van keuzes of word je je geconfronteerd met verschillende vragen. Situaties waarin je niet altijd direct weet hoe je die het beste kan aanpakken. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij zijn er om jou bij je vraag te begeleiden en je waar nodig (gratis) hulp te bieden, en dat kan op diverse manieren.

Vaak is het zo dat je, met een aantal goede aanwijzingen, heel goed zelf aan de slag kan. Daarvoor hebben wij de Kompassen ontwikkeld, om het voor jou zo makkelijk mogelijk voor jou te maken. Een kompas bestaat uit een route die jij zelf kunt doorlopen. Elk kompas is opgebouwd in fasen die voor jou de route van het betreffende vraagstuk uitstippelt. Heel handig!

Naast de verschillende kompassen zijn er ook een aantal gratis zelftesten en is er een gratis cv check beschikbaar. Uiteraard kun je nog altijd een beroep doen op onze loopbaanadviseurs.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.