fbpx

Werkgevers

Leo inspireert werkgevers om zich in te zetten voor de ontwikkeling van hun werknemers. Zo blijven zij, nu en in de toekomst, waardevolle krachten op de arbeidsmarkt. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer om deze ontwikkelkansen te creëren en benutten.

Experience

Ook jouw bedrijf kan een Experience aanbieden

Met Experiences worden, in samenwerking met Limburgse bedrijven en organisaties, individuen de mogelijkheid geboden om kennis te maken met de Limburgse arbeidsmarkt. Welke soorten organisaties zijn er allemaal actief op de arbeidsmarkt en wat gebeurt er bij die organisaties?

Jullie toekomstige medewerkers maken graag eerst eens kennis met de organisatie. Deze kennismaking wordt op een laagdrempelige manier tot stand gebracht, door middel van letterlijke ervaring; de Experiences. Ook jouw bedrijf kan een Experience aanbieden. Je kunt daarbij denken aan een bedrijfsbezoek, een meeloopdag, een korte stage, of een andere activiteit binnen je bedrijf.  

Via dit formulier kun je jouw Experience eenvoudig aanmelden.

Blijf op hoogte

Koffiebreak

Vraag hier de Koffiebreak aan:

De Koffiebreak is er voor alle bedrijven in Limburg

De beste (loopbaan)gesprekken worden gevoerd onder het genot van een lekkere kop koffie. Daarom biedt Leo werkgevers in Limburg* de ‘Koffiebreak’ aan. Wij zorgen voor heerlijke koffie van een echte barista én een goed gesprek met onze Loopbaanadviseur op locatie voor alle medewerkers!

Wacht niet tot het functioneringsgesprek, de BILA of beoordeling. Ga gewoon eens samen zitten met een kop koffie. Loopbaanontwikkeling klinkt soms wat formeel en zwaar maar het is vaak een kwestie van gewoonweg vooruit durven kijken en denken.

Vraag kosteloos de Koffiebreak aan voor jouw bedrijf.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.