fbpx

Brancheinfo

Publieke Sector

Welke beroepen vind je bij de Overheid? Waar in het verre verleden de staat zich alleen bemoeide met het hoogst noodzakelijke, is de invloed van de staat de laatste decennia steeds groter geworden. Dit heeft ertoe geleid dat de publieke sector enorm gegroeid is.

Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om buschauffeur, beleidsadviseur of jeugdhulpverlener te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans!

Beroepen in deze branche zijn o.a.:

Experiences

Wil je meer inzicht in beroepen krijgen? Met de Leo-Experience bieden wij je kosteloos de mogelijkheid beroepen te ervaren en te ontdekken. Je gaat bijvoorbeeld een dag meelopen binnen een bedrijf. Leuk, interessant en leerzaam!

Op dit moment vinden er geen fysieke Experiences plaats.

Publieke sector

  • Branche-experience ·
Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om buschauffeur, beleidsadviseur of jeugdhulpverlener te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans! Leo Loopbaan biedt experiences op het gebied van de publieke sector. Denk…

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.