fbpx

Brancheinfo

Zorg

In de Gezondheidszorg staat de gezondheid van mensen centraal. De medische sector houdt zich bijvoorbeeld bezig met onderzoek naar gezondheid en het toepassen van medische kennis. Zo wordt geprobeerd gezondheidsproblemen zowel te voorkomen als te verhelpen. Vanwege de toenemende vergrijzing in Nederland krijgen steeds meer mensen te maken met deze sector. Ook in de politiek -zeker rond verkiezingstijd- is gezondheidszorg vaak een hot item. Uiteraard is de sector gezondheidszorg een overkoepelende industrie. Binnen de gezondheidszorg huist bijvoorbeeld de thuiszorg, jeugdzorg en ouderenzorg.

 

Beroepen in deze branche zijn o.a.:

Experiences

Wil je meer inzicht in beroepen krijgen? Met de Leo-Experience bieden wij je kosteloos de mogelijkheid beroepen te ervaren en te ontdekken. Je gaat bijvoorbeeld een dag meelopen binnen een bedrijf. Leuk, interessant en leerzaam!

Op dit moment vinden er geen fysieke Experiences plaats.

Zorg

  • Branche-experience ·
Vraag jij je ook af hoe het zou zijn om verpleger of doktersassistent(e) te zijn? Of wil jij gewoon meer weten over de beroepen binnen deze sector? Dan is dit jouw kans! Leo Loopbaan biedt experiences op het gebied van zorg. Denk hierbij aan een…

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.