fbpx

You did it!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je mbo-diploma! Nu is het tijd om te genieten van een welverdiende vakantie na een bijzonder studiejaar.

Jouw toekomst
Het coronavirus zet al een tijdje de wereld op zijn kop. De gevolgen zijn groot en kunnen van invloed zijn op jouw toekomstplannen. Misschien ga je na de vakantie starten met een vervolgstudie. Het kan óók zijn dat je vragen hebt over ‘hoe nu verder?’.

Leo Loopbaan is er om jou te helpen!
Misschien heb je behoefte aan advies of wil je bijvoorbeeld eens praten met een loopbaancoach. Bij Leo Loopbaan kun hiervoor je terecht. Leo Loopbaan is er voor iedereen in Limburg die bezig is met zijn of haar loopbaan. Voor workshops, (online) testen, verder leren én inspiratie. 

Neem contact met ons op
Wil je graag verder met je loopbaan? Vul dan hier je gegevens in. Wij nemen contact met je op om te bespreken hoe we je kunnen helpen. Zo werk je ook in deze coronatijd aan je toekomst!

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen.

Bij Leo Loopbaan kun je terecht voor

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.