fbpx

Heb jij grip op je loopbaan?

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Blijf daarom actief bezig met je opleiding, baan, talenten en mogelijkheden. Ontdek hieronder 5 tips hoe jij grip houdt op jouw loopbaan.

Test jezelf

Wil je graag meer inzicht krijgen in je loopbaan? Probeer eens een zelftest! Dit zijn de light varianten van onze uitgebreide loopbaantesten. Samen met een van onze loopbaancoaches kun je de eerste analyse bespreken. Zo kun jij gerichter op zoek naar de volgende stap in jouw loopbaan!

Inspiratie!

Lees en bekijk verhalen van anderen die je op ideeën brengen voor de ontwikkeling van jezelf. We delen graag verhalen op het gebied van loopbaanontwikkeling. Hier lees je interviews en bekijk je video testimonials. Ook delen we de ervaringen van mensen die een loopbaangesprek hebben gevolgd of hebben deelgenomen aan een activiteit. 

Mijn portfolio

Maak een gratis ‘Mijn Leo’-account aan. Hier kun jij jouw persoonlijke (werk-)ervaring, opleidingen en talenten vastleggen presenteren. Je vindt op Mijn Leo allerlei loopbaanopdrachten, testen en tools die je helpen de volgende stap in jouw loopbaan te zetten. Ook kun je er je portfolio opbouwen, CV aanmaken en nog veel meer.

CV-check

Je hebt dé vacature van jouw droombaan gezien. Solliciteren dus! Is je cv actueel? Toegeschreven op de vacature? En hoe overtuig je de onderneming om jou uit te nodigen voor een gesprek? Wat schrijf je in je motivatiebrief?

Poeh… Daarom: doe de sollicitatiecheck. Stuur je cv en sollicitatiebrief naar ons, dan krijg je binnen 5 werkdagen professionele feedback van een loopbaanadviseur.

Ontwikkelgesprek

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier:

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.