fbpx

Kompas naar jezelf - 'De Spiegel'

Meer zicht krijgen op jezelf!

Werken aan je toekomst en je inzetbaarheid begint met weten wat je in huis hebt. Dat is immers je startpunt. Weten wat je skills of talenten zijn en wat je motiveert. Maar ook weten waar je staat. Een goed en realistisch beeld van jezelf is je belangrijkste houvast wanneer je na wilt denken over waar je staat en hoe jij je verder wilt ontwikkelen.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij zijn er om jou in dit traject te begeleiden en je waar nodig (gratis) hulp te bieden. Om het zo makkelijk mogelijk voor jou te maken hebben wij het ‘kompas naar jezelf’ gemaakt. Dit kompas bestaat uit een route die jij zelf kunt doorlopen.

Het kompas ‘De Spiegel’ bestaat uit 4 fasen en een afsluitende opdracht:

Iedere fase bestaat uit een aantal opdrachten. Deze opdrachten kunnen loopbaanopdrachten zijn, zelftests of één van onze andere diensten.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan en jezelf in de spiegel te bekijken? Download dan snel het kompas!

Let op! Het kan even duren voordat je het Kompas in de mail ontvangt. In de tussentijd kun je een Mijn Leo account aanmaken, zodat je meteen aan de slag kunt!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.