fbpx

Kompas naar vitaliteit en veerkracht

Ben jij op zoek naar meer balans en vitaliteit? Kijk goed naar jezelf!

We leven in een bijzondere tijd, de meeste mensen werken voornamelijk vanuit huis. De scheiding tussen werk en privé is nog nooit zo dun geweest. Juist nu is het belangrijk om vitaal te zijn en energie uit je werkzaamheden te kunnen halen. Daarom is het goed om aan jezelf te werken, want als jij gezond bent dan resulteert dit in meer werkplezier en geluk. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je werkgever.

In dit Kompas naar veerkracht en vitaliteit zijn er drie fases waarin je verschillende testen, opdrachten of workshops kunt uitvoeren. Deze fases zijn stapsgewijs opgesteld zodat jij het beste resultaat kunt behalen:

De eerste fase bestaat uit loopbaanopdrachten, de tweede fase bestaat uit zelftesten en tot slot bestaat de derde fase uit workshops.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan en vol goede moed meer vitaliteit en balans te halen? Download dan snel het kompas!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.