fbpx

Kompas naar werk: op weg naar een nieuwe baan

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan sta je voor een grote uitdaging!

Of je nu werkeloos bent of op dit moment nog een baan hebt, je in dezelfde branche wilt blijven werken of de switch wil maken naar een hele andere branche; je moet aan de slag met jezelf en om jouw gewenste resultaat  te realiseren.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij zijn er om jou in dit traject te begeleiden en je waar nodig (gratis) hulp te bieden.

Om het zo makkelijk mogelijk voor jou te maken hebben wij een kompas naar werk gemaakt. Dit kompas bestaat uit een route die jij zelf kunt doorlopen. Het kompas ‘op weg naar een nieuwe baan’ bestaat uit drie fasen:

Iedere fase bestaat uit een aantal opdrachten. Deze opdrachten kunnen loopbaanopdrachten zijn, zelftests of één van onze andere diensten.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan en vol goede moed voor die nieuwe baan te gaan? Download dan snel jouw kompas!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.