fbpx

Aanbod

Ik ondersteun, inspireer en activeer je om bewust bezig te zijn met je eigen (persoonlijke) loopbaan.

Ik help je graag om inzicht te krijgen in je eigen loopbaan. Hier zie je het overzicht van de activiteiten en diensten die worden angeboden zodat jij kunt werken aan je loopbaanontwikkeling.

Ben je op zoek naar meer informatie over jouw persoonlijke loopbaan? Alle waardevolle data op het gebied van loopbaanontwikkeling heb ik voor je verzameld. Door de samenwerkingen die ik ben aangegaan met verschillende partners is de arbeidsmarkt gerelateerde informatie altijd up to date.

Wil je wat meer inzicht krijgen in je persoonlijke loopbaan? Probeer dan eens een van de online testen en tools. Deze kunnen je helpen om een beter beeld te krijgen van jouw persoonlijke loopbaan en wat er nodig is om deze te blijven ontwikkelen. Kijk hier voor alle beschikbare tests & tools.

Door de hele provincie Limburg worden interessante en leerzame trainingen en workshops aan die speciaal gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je zelf ontdekken wat goed bij jou past en waar je kwaliteiten liggen. Ik zorg altijd voor een breed aanbod aan activiteiten zodat je in elke fase wat te kiezen hebt.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Iedere <dag en tijd> ben je van harte welkom om binnen te lopen op <locatie> voor het wekelijkse loopbaanspreekuur. Je kunt ook een afspraak plannen met een van mijn collega’s <DOORLINK TEAM>.  Mijn team helpt je graag op weg bij het zetten van de volgende stap binnen jouw loopbaan.

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan kun je bij een van mijn collega’s terecht voor passende informatie of ondersteuning. Dit kan telefonisch of digitaal met een ‘coach op afstand’. Je kunt direct contact opnemen met een van mijn teamleden.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.