fbpx

SLIM is een subsidieregeling vanuit de overheid, waarbij individuele mkb-bedrijven én samenwerkingsverbanden subsidie kunnen aanvragen voor activiteiten rondom scholing en ontwikkeling van hun medewerkers.

Veel mkb-ondernemers willen graag investeren in de ontwikkeling, het opleiden en het begeleiden van werknemers gedurende hun hele loopbaan, maar hebben daar niet altijd de mogelijkheden voor. De overheid vindt het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen tijdens zijn of haar werkzame leven. Met de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM-regeling) wil het kabinet van leren en ontwikkelen ook in het mkb de normaalste zaak van de wereld maken.

Het Limburgse initiatief Leo Loopbaan inspireert en ondersteunt sinds 2019 het Limburgse individu op het gebied van Loopbaanontwikkeling. Leo inspireert ook werkgevers om zich in te zetten voor de ontwikkeling van hun medewerkers. Dit via diensten als workshops, koffiebreaks, loopbaangesprekken, loopbaan-apk en de Experiences.  Met die ervaring wil Leo Loopbaan Limburgse mkb-bedrijven graag helpen om een aantrekkelijk activiteitenplan te maken om de SLIM-subsidie aan te vragen én tot uitvoer te brengen.

Ook werkgevers worden benaderd om zich in te zetten voor de ontwikkeling van hun werknemers. Daarom helpt Leo mkb-bedrijven een activiteitenplan te maken om de SLIM-Subsidie aan te vragen én tot uitvoering te brengen. Zo blijven medewerkers, nu en in de toekomst, waardevolle krachten op de arbeidsmarkt én een bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen.

Leo Loopbaan is een samenwerking tussen publieke en private partijen in Limburg, zoals Provincie Limburg, LWV, MKB-Limburg, UWV, Gilde Opleidingen, Vista College, Citaverde College, Leren & Werken en Techniek Coalitie Limburg.

BELANGRIJK: we willen het plan en de aanvraag goed met u voorbereiden. Het is dus belangrijk dat we ruim vóór 2 maart hiermee aan de slag gaan!

Bedankt dat u contact heeft opgezocht met Leo voor de SLIM-regeling.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,
Leo, loopbaan en ontwikkeling

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom SLIM? Meld je dan NU aan op de nieuwsbrief.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.