fbpx

Kernkwadranten

Met het kernkwadrantenmodel van Ofman vergroot je je zelfinzicht door je kwaliteiten, valkuilen, uitdaging en allergieën op een rijtje te zetten. Je kunt zelf het model invullen of de spelvariant gebruiken als je de oefening in teamverband wilt doen.

Start oefening

Je kernkwaliteiten zijn onlosmakelijk verbonden met je persoonlijkheid. Denk bijvoorbeeld aan ordelijkheid, daadkracht, moed en invoelingsvermogen. In elke kernkwaliteit schuilt ook een valkuil. Als je iets goeds overdrijft, kun dat doorschieten naar iets negatiefs. Terwijl je behulpzaam probeert te zijn, kan een ander dat bijvoorbeeld ervaren als bemoeizuchtig. Het model maakt je daar bewust van en zet je op het spoor van je verbeterpunten; je uitdagingen.

Wil je graag feedback ontvangen op basis van de loopbaanopdracht 'Kernkwadranten'? Of wil je gewoon sparren met een loopbaancoach? Neem dan via onderstaand formulier contact op:

Upload hier eventueel je bestand t.b.v. feedback:
* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.