fbpx

Week van de Loopbaan '19

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. Hiermee wordt aandacht gegeven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

De Week van de Loopbaan 2019 vindt plaats van 16 t/m 21 september. 

Vind hier coaches in Limburg en de gratis (loopbaan)activiteiten

die zij aanbieden tijdens de Week van de Loopbaan

Sittard: Mike Brouwer

fotomike4

Contact:
Heerlenerweg 10
6132 CM Sittard
E: info@zinstance.com
T: +31(0)654604120
F: +31(0)848323200
I: www.zinstance.com

Mike is een zeer ervaren en geaccrediteerde leiderschapscoach en consultant, gespecialiseerd in de psychologie van organisatieverandering en duurzame arbeidsparticipatie. 

Week van de Loopbaan:
Tijdens de Week van de Loopbaan kun je bij Mike, op afspraak, een gratis intakegesprek van 30 minuten voor loopbaanbegeleiding krijgen. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken.

Heerlen: Ingrid Widdershoven

foto2NIEUW

Contact:
Leon Biessenstraat 65
6418 TL Heerlen
E: info.way2change@ gmail.com
T: +31(0)655817700
I: www.way2change.nl 

De praktijk van Ingrid richt zich in eerste lijn op Coaching & HR en Organisatie advies.

Ingrid laat mensen vanuit hun kracht kijken naar mogelijkheden en kansen, altijd vanuit een positieve grondhouding. Coaching, begeleiding, intervisie en ondersteunende vraagmethodieken zijn daarbij een krachtig hulpmiddel. 

Week van de Loopbaan:
Ingrid zet deze week haar deuren open voor informatie over loopbaanbegeleiding. Neem contact met haar op voor het plannen van een afspraak. 

Heerlen: Jolanda op het Veld

profielfoto

Contact:
Heerlerbaan 69
6418 CB  Heerlen
E: jolanda.ophetveld@
lagardeyou.nl

T: +31(0)639380440
F: +31(0)455710694
I: www.lagardeyou.nl

Gedurende haar hele carrière is Jolanda werkzaam (geweest) op het gebied van mens, arbeidsmarkt en loopbaanontwikkeling. 

Week van de Loopbaan:
Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling welkom bij Lagarde & You in Heerlen en Herten. Schrijf je in voor 13 september voor een van de activiteiten:
• Cv check
• Fotoshoot voor cv of Social Media
• Vrijblijvend loopbaangesprek

Bocholtz: Carin Höppener

enwatnu (2-2)

Contact:
Groeneweg 5a, 6351
JG Bocholtz
E: Info@enwatnu.com
T: +31(0)615040908
I: www.enwatnu.com

Carin is stresscounselor, loopbaancoach en boerin. Ze ondersteunt mensen in hun loopbaan, communicatie met collega’s, werkdruk en -stress tot aan burn-out. Dat doet ze op haar boerderij. 

Week van de Loopbaan:
Dinsdag 17 sept: “Hoe maak je een goede pitch”
Woensdag 18 sept: “De 1ste indruk”
Vrijdag 20 sept: “Een loopbaanopstelling”
Vrijdag 20 sept: “Korte proeverij over workplace mindfulness”

Aanmelden kan via info@enwatnu.com 

Regio Venlo: Hay Hilkens

180801 FOTO Profiel Hay IMG_-416faj

Contact:
Bong 32
5991 EC Baarlo
E: hay.hilkens@
matchcare.nl 

T: +31(0)647424846
I: www.matchcare.nl

Bij Hay Hilkens kun je terecht voor inspirerende loopbaanbegeleiding; “samen doelen stellen  en deze daadwerkelijk realiseren”. Hay is op elk moment, 24/7, bereikbaar. 

Week van de Loopbaan:
Tijdens de Week van de Loopbaan kun je bij Hay terecht voor een gratis skype-loopbaangesprek. Neem via onderstaande knop eenvoudig contact op met Hay om jouw skype-gesprek in te plannen. Of stuur een mailtje naar: hay.hilkens@matchcare.nl 

Maastricht: Wendy Simonis-Starren

Profiel_LI

Contact:
Dorpstraat 30
6227 BN Maastricht/Heer
E: wendy@time27.nl 
T: +31(0)6 360 16 970
I: www.time27.nl

Wendy is careercoach bij Time27, daar begeleidt ze personen naar een betekenisvolle toekomst, waarbij er sprake is van een sterke positieve stimulering van talentontwikkeling en de leefstijl. 

Week van de Loopbaan:
Tijdens de Week van de Loopbaan kun je bij Wendy een gratis persoonlijk adviesgesprek plannen. Hierdoor kun jij je persoonlijke situatie en persoonlijke loopbaanvragen bespreekbaar maken. Wees er gauw bij, want Vol=Vol.
Lees meer op de website van Time27.

Sittard: Mariëlle Hennen-van Mulken

foto cv

Contact:
Stationsplein 1
6131 AS Sittard
E: info@mh-coaching.nl 
T: +31(0)613 520 144
I: www.mh-coaching.nl 

Mariëlle stimuleert en inspireert mensen de eigen regie te nemen over hun loopbaan en studie. Wil je meer uit jezelf halen, in beweging komen en weer plezier krijgen in je werk of studie? Dan is Mariëlle de coach die je daarbij helpt.
 

Week van de Loopbaan:
Mensen kunnen tijdens de Week van de Loopbaan bij Mariëlle terecht voor een gratis gesprek over hoe ze meer uit hun loopbaan kunnen halen. En ze kunnen hun cv gratis laten checken om de kans op die leuke baan te vergroten. 

Heerlen: Tibert Lagarde

21a

Contact:
Heerlerbaan 69
6418 CB  Heerlen
E: tibert.lagarde@
lagardeyou.nl
T: +31(0)455710694
M: +31(0)645630455
I: www.lagardeyou.nl

Tibert heeft in 2004 ‘Lagarde & You’ Loopbaanontwikkeling opgericht, vooral omdat hij wilde laten zien dat je mensen op een (aanstaand) breekpunt in hun carrière op een goede manier kunt begeleiden.

Week van de Loopbaan:
Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling welkom. Je kunt kosteloos een afspraak maken Tibert, je cv laten checken of een fotoshoot doen voor je cv of social media. 

Neer: Sandra Stad

24

Contact:
Heerlerbaan 69
6418 CB  Heerlen
E: sandra.stad@
lagardeyou.nl

I: www.lagardeyou.nl

Na 15 jaar gewerkt te hebben in de arbeidsmarktbemiddeling koos Sandra ervoor zich verder te ontwikkelen en heeft ze een opleiding gevolgd tot loopbaanadviseur. Sinds 2018 is ze loopbaanadviseur bij Lagarde & You.
 

Week van de Loopbaan:
Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling welkom. Je kunt kosteloos een afspraak maken Sandra, je cv laten checken of een fotoshoot doen voor je cv of social media. 

Neer: Yvonne Lemmen

32

Contact:
Heerlerbaan 69
6418 CB  Heerlen
E: yvonne.lemmen@
lagardeyou.nl

I: www.lagardeyou.nl

Sinds 2015 is Yvonne als loopbaanadviseur werkzaam bij Lagarde & You Loopbaanontwikkeling. Hiervoor is ze ruim 15 jaar werkzaam geweest als begeleider en coach  in een GGZ-organisatie en in de re-integratie branche.

Week van de Loopbaan:
Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling welkom. Je kunt kosteloos een afspraak maken Yvonne, je cv laten checken of een fotoshoot doen voor je cv of social media. 

Heerlen: Lusanne Delen

62

Contact:
Heerlerbaan 69
6418 CB  Heerlen
E: lusanne.delen@
lagardeyou.nl

I: www.lagardeyou.nl

In 2011 heeft Lusanne de overstap gemaakt naar Lagarde & You Loopbaanontwikkeling, hier is ze werkzaam als loopbaanadviseur. Loopbaanadvisering is voor haar: soms een luisterend oor bieden, soms een spiegel voorhouden, soms confronterend, soms adviserend, maar altijd verbindend.
 

Week van de Loopbaan:
Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling welkom. Je kunt kosteloos een afspraak maken Lusanne, je cv laten checken of een fotoshoot doen voor je cv of social media. 

Roermond: Joop Brusselers

DSC_4852

Contact:
Kasteel Hillenraedtstraat 1
6040 KB Roermond
E: info@leoloopbaan.nl
T: +31(0) 88 468 25 28
I: www.leoloopbaan.nl

Joop wilt mensen inzicht geven in hun situatie, het eigen gedrag en uiteindelijk samen kijken naar keuzes. Daarbij kijkt hij naar het geheel en dus niet alleen naar de werksituatie. “Regisseur worden en blijven over je eigen leven en loopbaan is hierbij het uitgangspunt. ”
 

Week van de Loopbaan:
Tijdens de Week van de Loopbaan organiseert Joop op woensdag, in samenwerking met ‘Leo’, de workshop: “Mijn voorkeursrollen”. 
Naast de inhoud van je functie en werkzaamheden, is de rol die jij vervult bepalend voor jouw bijdrage en je werkplezier. In welke rol voel jij je het beste thuis, welke neem van je nature aan. Is dat in privé ook zo?

Met een account bij ‘Mijn Leo’ kun je alles met betrekking tot jouw persoonlijke loopbaan eenvoudig verzamelen en bewaren. Je kunt testen doen en werken aan je ePortfolio en cv. Zo heb je jouw gegevens altijd binnen handbereik en up to date!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.