fbpx

NOW 2.0 en Nederland Leert Door:
bij- en omscholing i.s.m. Leo Loopbaan

In de NOW 2.0 regeling heeft de werkgever een inspanningsverplichting om werknemers te stimuleren om aan bij- en omscholing te gaan doen. Dit zodat werknemers zich kunnen aanpassen aan de nieuwe economische situatie. Bij de aanvraag van NOW 2.0 moet hier een verklaring over worden afgelegd.

Ter ondersteuning komt het kabinet met een flankerend crisispakket Nederland leert door. Doel is mensen te ondersteunen die hun werk als gevolg van de crisis dreigen te verliezen of al verloren hebben en de transitie naar ander kansrijk werk zullen moeten maken. Het pakket bestaat uit ontwikkeladviezen en online scholing, met een focus op arbeidsmarktrelevante loopbaanstappen. Gekwalificeerde loopbaanadviseurs kunnen mensen ondersteunen met ontwikkeladvies gericht op kansen op de arbeidsmarkt.

Leo Loopbaan is het provinciale platform voor loopbaan en ontwikkeling, waarin de Provincie Limburg, bedrijfsleven, onderwijs en overheden samenwerken. Deze coöperatieve samenwerking biedt werknemers en werkzoekenden ondersteuning bij loopbaanvraagstukken.

Leo Loopbaan helpt de Limburgse werkgevers bij NOW 2.0 en de regeling Nederland Leert Door:

  • Een intake met de werkgever om een goed beeld te krijgen van uw wensen, mogelijkheden en doelstellingen
  • Een kick-off voor de betreffende medewerkers, met uitleg over de mogelijkheden
  • Verdere invulling op medewerkers-niveau d.m.v. loopbaangesprekken, loopbaan-APK’s, workshops, zelftesten en andere zaken die gericht zijn op de ontwikkeling van uw medewerkers
  • Opleidingsadvies voor de medewerker om te werken aan zijn/haar duurzame inzetbaarheid

Een deel van onze activiteiten is kosteloos. Activiteiten waar kosten aan zijn verbonden, kunnen worden vergoed door de regeling Nederland Leert Door. In het intakegesprek bespreken we dit verder met u.

1

Intake met werkgever

2

Kick-off presentatie met uw medewerkers

3

Loopbaangesprek, Loopbaan-APK, Workshops, Zelftesten, opleidingsadvies, etc….

4

Eventueel volgen van een opleiding

Mijn actie geldt 365 dagen lang!

Stuur ons een bericht voor meer informatie

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen.

Of neem rechtstreeks contact op met Noah Hazen:
noah@leoloopbaan.nl of
bellen naar 06-40589171.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.