fbpx

Brancheinfo

Techniek

Techniek is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk aan de auto’s waar we in rijden, de computers waar we mee werken en de huizen waar we in wonen. Aan gespecialiseerde technici is daarom altijd behoefte.

De vervolgstap? Neem contact met ons op en we gaan samen met jou persoonlijk kijken naar wat een stap in de techniek voor jou betekent. Zeker óók in praktische zin, want ook zaken als werktijden, opleidingseisen, salaris enzovoort zijn voor jou belangrijk!

Met deze samenwerking tussen UWV, gemeenten, VISTA college, brancheorganisaties en werkgevers willen we iedereen de mogelijkheid geven om kennis te maken met de techniek. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, welke uitkering je wel of niet hebt of dat je nog nooit in een technische richting hebt gewerkt. Grijp je kans, ervaar de X-perience!

Beroepen in deze branche zijn o.a.:

Experiences

Wil je meer inzicht in beroepen krijgen? Met de Leo-Experience bieden wij je kosteloos de mogelijkheid beroepen te ervaren en te ontdekken. Je gaat bijvoorbeeld een dag meelopen binnen een bedrijf. Leuk, interessant en leerzaam!

Op dit moment vinden er geen fysieke Experiences plaats.

Techniek X-perience

  • Branche-experience ·
Maak kennis met de technieksector tijdens de Techniek X-perience. Tijdens deze experience kun je kennis maken met 12 kansberoepen, wie weet zit jouw droombaan er wel bij! Doordat de techniek X-perience een samenwerking is van verschillende organisaties zijn er ook veel mogelijkheden voor ontwikkeling en…

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.