fbpx

De aantrekkelijkste werkgevers van Limburg

Hoe is het om te werken bij de aantrekkelijkste werkgevers van onze provincie? Limburg heeft je nodig heeft het voor je uitgezocht. 

Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

Ter promotie van regionale bedrijven onder jongeren is de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ verkiezing in het leven geroepen. Deze verkiezing vindt jaarlijks plaats. Uit 135 deelnemende bedrijven kwamen dit jaar Volantis (categorie MKB) en KLG (categorie groot bedrijf) als grote winnaars uit de bus. Maar hoe is het om bij deze bedrijven te werken en wat maakt hen zo aantrekkelijk? Limburg heeft je nodig sprak met twee medewerkers van deze bedrijven.

Meelopen

Door het lezen van andermans ervaringen kun je een goed beeld krijgen van hoe een organisatie in elkaar zit. Maar je kunt er ook voor kiezen om een meeloopdag te plannen. Met mijn Experiences bied ik je mogelijkheden om beroepen en organisaties te ontdekken en ervaren.

Heb je verder nog vragen over het kiezen van de juiste werkgever of wil je liever een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder. 

Ik ben Leo, jouw persoonlijke loopbaancoach. 

Bron: Limburg heeft je nodig

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.