fbpx

Ik leer

Hier kun je terecht voor advies of hulp bij het kiezen van de juiste opleiding en bieden we ondersteuning tijdens je studie. Heb je vragen over de toekomst of weet je al wat je wilt? In beide gevallen helpen we je graag.

Wil je graag meer inzicht krijgen in je studieloopbaan? Probeer dan eens een van de online testen, zoals de ‘Talentscan’. Zo kun jij gerichter op zoek naar een opleiding die bij jou past. Kijk hier voor alle beschikbare testen.

Mijn Leo is de plek waar je eenvoudig alles met betrekking tot jouw persoonlijke loopbaan kunt verzamelen en bewaren. Je kunt er testen doen en werken aan je eigen portfolio en cv. Via Mijn Leo log je in op jouw persoonlijke omgeving, alleen jij hebt toegang. Zo heb je jouw gegevens altijd binnen handbereik en up to date!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van verschillende opleidingen? Ik heb alle kennis en inzichten, die jij nodig hebt om de juiste keuze te maken, voor je op een rijtje gezet.

Meer inzicht in een beroep krijgen? Met experiences bieden we je mogelijkheden om beroepen te ontdekken en ervaren.

Door de hele provincie Limburg bieden we leerzame en inspirerende activiteiten aan die speciaal gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan workshops gericht op studie- of beroepskeuze of volg een training rondom competenties en kwaliteiten. Zo kun je zelf ontdekken wat goed bij jou past en waar je kwaliteiten liggen. Wij zorgen voor een breed aanbod aan activiteiten zodat je in elke fase wat te kiezen hebt, of je nu werk hebt, werk zoekt, studeert of nog aan je studie moet beginnen.

Nieuwsbrief

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Hier houden we je op de hoogte van wat er allemaal speelt op het gebied van loopbaanontwikkeling. We delen artikelen en adviserende columns. Heb jij onze LinkedIn en Facebook pagina’s al gezien? Ook daar delen we met regelmaat interessante en relevante informatie.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.