fbpx

Ik werk

Gedurende alle fases in je loopbaan kun je bij Leo terecht. Of je nu sinds kort aan het werk bent of al lange tijd een baan hebt. We inspireren en ondersteunen je om zelf richting te bepalen in je loopbaan.

Jouw loopbaan is van jou en jij hebt er zelf invloed op. We maken je bewust van de mogelijkheden en motiveren je om zelf aan de slag te gaan.

Meer inzicht krijgen in je persoonlijke loopbaan? Probeer dan eens een van de online testen. Deze helpen je een beter beeld te krijgen van jouw persoonlijke kwaliteiten en competenties. Kijk hier voor alle beschikbare testen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden rondom je persoonlijke loopbaan of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Alle kennis en inzichten die jij nodig hebt om je te blijven ontwikkelen heb ik voor je op een rijtje gezet.

Door de hele provincie Limburg bieden we leerzame en inspirerende activiteiten aan die speciaal gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan workshops gericht op studie- of beroepskeuze of volg een training rondom competenties en kwaliteiten. Zo kun je zelf ontdekken wat goed bij jou past en waar je kwaliteiten liggen.

Meer inzicht in een beroep krijgen? Met experiences bieden we je mogelijkheden om andere beroepen te ontdekken en ervaren.

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan zijn we er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’.  Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met ons op.

Mijn Leo is de plek waar je eenvoudig alles met betrekking tot jouw persoonlijke loopbaan kunt verzamelen en bewaren. Je kunt er testen doen en werken aan je eigen portfolio en cv. Via Mijn Leo log je in op jouw persoonlijke omgeving, alleen jij hebt toegang. Zo heb je jouw gegevens altijd binnen handbereik en up to date!

Door de hele provincie Limburg bieden we leerzame en inspirerende activiteiten aan die speciaal gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan workshops gericht op studie- of beroepskeuze of volg een training rondom competenties en kwaliteiten. Zo kun je zelf ontdekken wat goed bij jou past en waar je kwaliteiten liggen. Wij zorgen voor een breed aanbod aan activiteiten zodat je in elke fase wat te kiezen hebt, of je nu werk hebt, werk zoekt, studeert of nog aan je studie moet beginnen.

Nieuwsbrief

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Hier houden we je op de hoogte van wat er allemaal speelt op het gebied van loopbaanontwikkeling. We delen artikelen en adviserende columns. Heb jij onze LinkedIn en Facebook pagina’s al gezien? Ook daar delen we met regelmaat interessante en relevante informatie.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.