fbpx

Ik zoek werk

Toe aan iets nieuws? Ik ben er voor je tijdens je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Vanuit je huidige baan of een uitkeringspositie, dat maakt voor mij niet uit. Of je nu starter bent of herintreder, arbeidsmigrant of doorstromer. Ik heb alle kennis en ondersteuning in huis om je te helpen de juiste volgende stap in je loopbaan te zetten.

Op zoek naar een nieuwe baan of toe aan meer of juist een ándere uitdaging? Bekijk dan het aanbod aan vacatures. Het kan je helpen om een beter beeld te vormen van de huidige arbeidsmarkt en eventueel een volgende stap te zetten in je loopbaanontwikkeling.

Meer inzicht krijgen in je persoonlijke loopbaan? Probeer eens een van onze online testen. Deze kunnen je helpen een beter beeld te krijgen van jouw persoonlijke kwaliteiten en competenties. Kijk hier voor alle beschikbare testen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden rondom je persoonlijke loopbaan of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Alle kennis en inzichten die jij nodig hebt om je te blijven ontwikkelen heb ik voor je op een rijtje gezet.

Door de hele provincie Limburg bied ik leerzame en inspirerende activiteiten aan die speciaal gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan workshops gericht op studie- of beroepskeuze of volg een training rondom competenties en kwaliteiten. Zo kun je zelf ontdekken wat goed bij jou past en waar je kwaliteiten liggen.

Meer inzicht in een beroep krijgen? Met experiences bied ik je mogelijkheden om (andere) beroepen te ontdekken en ervaren.

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’.  Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op.

Mijn Leo is de plek waar je eenvoudig alles met betrekking tot jouw persoonlijke loopbaan kunt verzamelen en bewaren. Je kunt er testen doen en werken aan je eigen portfolio en cv. Via Mijn Leo log je in op jouw persoonlijke omgeving, alleen jij hebt toegang. Zo heb je jouw gegevens altijd binnen handbereik en up to date!

Door de hele provincie Limburg bied ik leerzame en inspirerende activiteiten aan die speciaal gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan workshops gericht op studie- of beroepskeuze of volg een training rondom competenties en kwaliteiten. Zo kun je zelf ontdekken wat goed bij jou past en waar je kwaliteiten liggen. Ik zorg voor een breed aanbod aan activiteiten zodat je in elke fase wat te kiezen hebt, of je nu werk hebt, werk zoekt, studeert of nog aan je studie moet beginnen.

Sterk door werk
Schrijf je loopbaan
Netwerken is een werkwoord!
Netwerken is een werkwoord!
Mijn voorkeursrollen
Mijn onderscheidend vermogen!
Mijn energie en drijfveren!
Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
Mijn energie en drijfveren!
Jouw Toekomst is Nu
Limburg Leads
Limburg Leads
Mijn cv en motivatie
Mijn cv en motivatie
Mijn voorkeursrollen
LinkedIn? Goed voor je loopbaan!!?
Kernkwaliteiten
LinkedIn? Goed voor je loopbaan!!?
Geannuleerd - Effectief solliciteren!
Solliciteren! Hoe dan?
Workshop 21e eeuwse vaardigheden
Mijn weg vinden op de arbeidsmarkt
Mijn weg vinden op de arbeidsmarkt
Netwerken 2
VOL - Een eigen bedrijf iets voor jou?
Een eigen bedrijf iets voor jou?
Een eigen bedrijf iets voor jou?
Geannuleerd - Meeloopdag Gilde Zorgcollege

Nieuwsbrief

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

Hier houd ik je op de hoogte van wat er allemaal speelt op het gebied van loopbaanontwikkeling. Ik deel artikelen en schrijf af en toe een adviserende column. Heb jij mijn LinkedIn en Facebook pagina’s al gezien? Ook daar deel ik met regelmaat interessante en relevante informatie.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.