fbpx

Ali en Jamie op hun plek

Ali kwam 7 jaar geleden uit Afghanistan naar Limburg. Hij werkt en wordt intern opgeleid bij een groot medisch distributiecentrum. Hij heeft inmiddels mbo-niveau 1 gehaald en gaat nu voor niveau 2. Jamie ging vroegtijdig van school en zat jaren thuis. Nu maakt ze instrumentenkoffers voor rugoperaties klaar. Met steun van haar collega’s haalde ze haar diploma mbo-2 opleiding logistiek medewerker.
 

In een voorportaal leren werknemers allerlei beroepsspecifieke vaardigheden en krijgen ze begeleiding op maatschappelijk vlak. Hierna kunnen ze starten met mbo-niveau 1, met de mogelijkheid om door te stromen naar niveau 2 opleidingen in een van de Medtech-bedrijven. Binnenkort start er ook een voorportaal speciaal voor statushouders. Dit traject bestaat uit een combinatie van inburgering/taal en logistiek.

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.