fbpx

Femke kiest niet voor de veilige optie, maar gaat haar angst en groeiproces tegemoet!

Femke, 30 jaar, is net terug van haar ontdekkingsreis in, Noord- en Centraal-Amerika. Daar wilde ze voor zichzelf haar horizon verbreden. Femke werkte als zelfstandig massagetherapeute. Dat heeft ze altijd met veel plezier gedaan, totdat het haar een benauwend gevoel gaf.

Dit gevoel kwam doordat ze de complete vrijheid kwijt was geraakt. Femke wilde weer de regie over haar eigen leven terug. Die heeft ze op reis en in haar interesses weer gevonden. Maar dit betekende dat ze haar loopbaan moest gaan veranderen.

Voor Femke is een positieve levensstijl heel belangrijk, daarom heeft ze besloten om hier meer van te laten zien. Daar is ze nu een nieuw bedrijf en een website voor aan het oprichten. Vanuit haar interesse in zelfontwikkeling kwam ze in aanraking met mindfulness en yoga, dit zijn dan ook onderwerpen die terug gaan komen in haar nieuwe bedrijf. Bij deze nieuwe richting heeft de eerder opgedane kennis van massagetherapie zeker voordelen! Zo blijkt maar weer dat eigen kennis altijd van pas kan komen.

Femke is in het diepe gesprongen, maar zeker blij met deze keuze. “Telkens kwam de gedachte bij me terug om te stoppen met massagetherapie en op reis te gaan. Lang koos ik voor de veilige optie, maar de gedachte liet me niet los. Dan weet je dat het tijd is om te gaan.’”

Juist het aangaan van het onbekende en spannende ziet Femke als een leer- en groeiproces. Daar is ze heel bewust mee bezig, vandaar dat ze dit ook aan andere mensen mee wil geven. Door een enkeltje te boeken naar een ver land nam ze nog meer de regie in eigen handen en luisterde ze naar haar gevoel.

Uiteindelijk is Femke ook weer blij om gesetteld te zijn in Nederland en zich te focussen op haar nieuwe bedrijf. “Als iets je passie is dan haal je daar ook veel voldoening uit.”

Daarom wil Femke nog meegeven aan iedereen die twijfelt om de ommekeer te maken dat je de stap moet durven zetten en de knop moet omzetten. ‘’Kies niet voor zekerheid, maar voor geluk. Doe het gewoon! Dan doe je het beste voor jezelf.’’

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.