fbpx

Get Results – Krapte Kansen

De kracht van verbinden!


Interactieve sessies – Get Results
Tijdens het Krapte Kansen event organiseert Leo Loopbaan interactieve sessies. De kracht van verbinden en netwerken staat centraal. Ontdek mogelijkheden die je vooraf niet kende en verlaat de zaal geïnspireerd én met gegarandeerde opbrengst!


Hoe ziet de sessie eruit?

  • We starten met muziek, een energizer en interactie met muziek over de thema’s: solliciteren en verbinden
  • Een aantal inspirerende voorbeelden passeren de revue die zijn ontstaan door te verbinden en netwerken. Hierbij komen een aantal (bestuurs)leden aan het woord van LWV, MKB en LLTB. Daarnaast neemt Frans Pollux je mee in een verbindend verhaal over taal.
  • We gaan aan de slag met een netwerk-spel! Onder leiding van inspirerende muziek gaat iedereen aan de slag met hun eigen zoektocht en vragen.
  • Tot slot ga je geïnspireerd verder met de rest van de dag!

Er zit muziek in de arbeidsmarkt, kom ontdekken en concreet samenwerken. Nog tijdens deze interactieve sessie is er voor jou en/of je organisatie resultaat. Gegarandeerd!

Over Krapte Kansen
Krapte Kansen is hét Limburgse HR event in tijden van een roerige arbeidsmarkt en ingrijpende transities. Op maandag 28 november wordt de Maaspoort in Venlo omgetoverd tot de Limburgse arbeidsmarktdag.

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.